Pénzmosás megelőzése |
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bemutatkozás

A Commentarius Bt. 2005-ben magánszemélyek alakították. Megalakulásunkkor fő profilunk a tanácsadás, az informatikai szaktanácsadás (program-ellátás) és projektvezetés volt. 2006 októberében újabb munkatársak belépésével megnyílt a lehetőségünk arra, hogy társaságunk a gazdasági élet teljesen más szegmensében is megjelenhessen. Erőinket átcsoportosítottuk és a tanácsadás megtartásával további szolgáltatási szegmenseket nyitottunk:
  • Pályázatfigyelés
  • Pályázatírás
  • Közbeszerzés lebonyolítása
Ezeket az új területeket a civil és gazdasági szféra különböző területeiről érkező nagy tapasztalatokkal rendelkező képzett szakembereink felügyelik és segítik. Pályázatíróink mindegyike tapasztalt, bejegyzett és sikeres pályázati szakértő. Korunkban a projektek tervezése és megvalósítása elnyert pályázati források segítségével hatékonyabban végezhető. A projektekhez, pályázatokhoz több szálon kapcsolódhat közbeszerzési eljárás, ezért stratégiai döntésnek tekintettük, hogy a fejlesztési folyamat ezen területén is ütőképesek legyünk. Ezért munkatársaink között megtalálhatóak végzett közbeszerzési szakértők is, akik több milliárd forint összértékű közbeszerzést bonyolítottak már le.

A nemzeti, EU-s, brüsszeli, norvég, svájci pályázatok többletforrásokat nyújtanak fejlődő vállalkozásainknak. A pályázatok számossága, nyelvezete, kiterjedése, illetve az "időhiány" sokakat eltántorít attól, hogy a "pályáztatási procedúrán" megméretessék magukat. Ezért cégünk segítséget kíván nyújtani a következő kiemelt csoportoknak (a sorrend prioritás szerinti):

  • Mezőgazdaság (ezen belül kiemelten a kertészet, ültetvény)
  • Mikro–, kis– és közepes vállalkozások
  • Önkormányzatok
  • Non-profit szervezetek
Vállalkozásunk célja, hogy partnereink segítségünkkel hozzájussanak a nemzeti, Európai Uniós, brüsszeli, norvég, svájci pályázatok támogatásaihoz, mely célt teljes körű szolgáltatás nyújtásával érjük el. Fontosnak tartjuk a kisebb projekteket is, minden fejlesztési szándékot munkatársaink komolyan vesznek.

Elvünk, hogy a jól megfogalmazott célok pontos, szívós munkával elérhetőek. Hisszük, hogy összefogással, együttműködéssel többre lehet jutni.

Partnereinket a teljes "pályázati úton" segítjük, a célok megfogalmazásától kezdve, a pályázat kidolgozásán át, egészen a záró elszámolásig.

Magyarország alapvetően "mezőgazdasági" ország, aminek egyik húzóágazata a kertészet. Tisztában vagyunk azzal, hogy a magyarországi gazdák számos napi teendőjük, problémáik mellett nem rendelkeznek kellő idővel, energiával ahhoz, hogy "pályázatírásra" adják fejüket.

Ajánljuk magunkat, segítségünkkel "a siker házhoz jön". Használják ki az új megnyíló lehetőségeket, hogy az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program nyertesei Önök között legyenek!